Marieke Dirksen,

jouw uitvaartbegeleider

Een warm en liefdevol afscheid, met kleur. Dát wens ik jullie toe. Hoe mooi is het als een uitvaart persoonlijk is en past bij de overledene en de nabestaanden. Traditioneel óf buiten de gebaande paden, met een lach en een traan. Ik, Marieke Dirksen, ben graag jullie uitvaartbegeleider.

Dit kan je van mij verwachten:

 

Persoonlijke aandacht

Een afscheid vraagt om persoonlijke aandacht, tijd en ruimte. Daarom krijg je één aanspreekpunt die de hele week met je optrekt. Samen gaan we op zoek naar een persoonlijke invulling van de uitvaart.

Transparant

Afscheid nemen is emotioneel. Juist daarom is het fijn als de procedures en afspraken duidelijk zijn, want dat geeft rust en zekerheid. Transparant ben ik ook als het gaat om de kosten.

Voor iedereen

Ik sta voor je klaar. Wie je ook bent, wat je overtuiging ook is en wat je ook te besteden hebt. Ik ben er voor iedereen die een passende uitvaart wil, traditioneel of buiten de gebaande paden.

Net even ánders, als dat past

Wat voor afscheid past bij de overledene en bij jullie als nabestaanden? Dat kán net even anders zijn, buiten de gebaande paden. Ik help graag mee aan een afscheid met kleur.

Van Vaassen naar Nijkerk

Ik ben uitvaartbegeleider, partner, moeder, (schoon)dochter en zus. In 1999 trok de liefde mij vanuit Vaassen naar Nijkerk. Hier ben ik getrouwd met Bert en werd ik moeder van 2, inmiddels puberende, kinderen. Na mijn opleiding ging ik werken als salarisadministrateur. Maar ik mistte het mensgerichte. Daarom werkte ik ook een aantal jaren als zorgvrijwilliger bij het hospice in Nijkerk. Een waardevolle taak die mij energie gaf. Toch duurde het nog een aantal jaren voordat ik de stap waagde en de opleiding tot uitvaartbegeleider ging volgen.

Waarom lijken uitvaarten vaak
zo op elkaar?

Het vak van uitvaartbegeleider past bij mij. Als kind had ik al veel vragen over het leven en de dood. Het voelde geheimzinnig. Praten over de dood wordt nog altijd niet zo snel gedaan, terwijl dat toch de enige zekerheid is in ons leven. Toen ik ouder werd, ging ik me ook afvragen waarom uitvaarten bijna overal op dezelfde manier gingen. Willen mensen dat écht zo? Kan dat niet anders? Zeker, het kán anders.

Daarom Kleurrijk Herinneren

Eigenlijk hoort een uitvaart nóóit standaard te zijn. Want ieder mens is uniek, in leven en overlijden. Niemand anders is zoals de overledene was. De herinneringen mogen er zijn, in alle kleuren en facetten. Warme, mooie en grappige herinneringen. Ook minder mooie herinneringen kunnen daarbij horen. Een uitvaart met een lach en een traan. Daarom: Kleurrijk Herinneren.

Samen zorgen we voor een kleurrijk afscheid

24/7 bereikbaar

btw-id: NL003805469B97

KvK: 83327576