Uitvaartassistent

of waarnemer

voor collega’s

Ben je een collega-uitvaartbegeleider en heb je behoefte aan extra hulp? Ik ben beschikbaar als uitvaartassistent. Ik neem praktische werkzaamheden op me, zodat jij je volledig kan richten op de nabestaanden. Je kan me ook inschakelen als waarnemend uitvaartbegeleider.

Praktische taken: voor, tijdens en na de uitvaartplechtigheid

Met mijn ervaring als uitvaartbegeleider weet ik wat er nodig is voor én rond de uitvaartplechtigheid. Ik denk graag mee over een geslaagde aanpak, zodat jij je handen vrij hebt voor jouw werk. Als uitvaartassistent kan ik helpen bij:

  • Verzorging van de overledene
  • Begeleiding van de condoleance, voor of na de plechtigheid
  • Begeleiding van de uitvaart
  • Gasten ontvangen
  • Spullen klaarzetten in de kerk of aula en op de begraafplaats
  • Bloemen neerzetten
  • De kerk of aula opruimen na de plechtigheid
  • Dragers en andere medewerkers aansturen
  • Overige werkzaamheden (in overleg)

Waarnemend uitvaartbegeleider

Vakantie, ziekte of zwangerschap? Je kan me inschakelen als waarnemend uitvaartbegeleider. Met mijn ervaring pas ik me makkelijk aan jullie werkwijze aan. Ik maak makkelijk contact en ben onbevooroordeeld. Ik ben oplossingsgericht en werk met open blik.

Samen zorgen we voor een kleurrijk afscheid

24/7 bereikbaar

btw-id: NL003805469B97

KvK: 83327576